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06 janvier 2018
Par Nelly Sallibartan (Collège Germaine Tillion (91)) le 06 janvier 2018, 14:32
05 janvier 2018
Par Nelly Sallibartan (Collège Germaine Tillion (91)) le 05 janvier 2018, 10:39 - documents 6th form
For the 6th Demeter go there : http://admin.thebigchallenge.com/tr/1563/0890b1
For the 6th Athena ity's here : http://admin.thebigchallenge.com/tr/1564/f5126a
03 janvier 2018
Par Nelly Sallibartan (Collège Germaine Tillion (91)) le 03 janvier 2018, 20:04
Here is a way to remember.
Par Nelly Sallibartan (Collège Germaine Tillion (91)) le 03 janvier 2018, 19:27
01 janvier 2018
Par Nelly Sallibartan (Collège Germaine Tillion (91)) le 01 janvier 2018, 13:58
I wish you all the best for this new year : health, hapiness, love and progress in english of course
Here is a link to work on the celebrations in England : a little reading and culture to start the year.
18 décembre 2017
Par Nelly Sallibartan (Collège Germaine Tillion (91)) le 18 décembre 2017, 21:28 - special days
Par Nelly Sallibartan (Collège Germaine Tillion (91)) le 18 décembre 2017, 21:08 - cooking
Here is what you wanted to know :
Figgy pudding is a type of Christmas pudding which was originally made with figs. It may be baked, steamed in the oven, boiled or fried.
Figgy pudding dates back to 16th century England
Today, the term figgy pudding is popularised mainly by the Christmas carol "We Wish You A Merry Christmas," which includes the line, "Now bring us some figgy pudding" In the West Country of England (from which the carol comes), "figgy pudding" referred to a raisin or plum pudding, not necessarily one containing figs.
15 décembre 2017
Par Nelly Sallibartan (Collège Germaine Tillion (91)) le 15 décembre 2017, 21:12
13 décembre 2017
Par Nelly Sallibartan (Collège Germaine Tillion (91)) le 13 décembre 2017, 21:36
Par Nelly Sallibartan (Collège Germaine Tillion (91)) le 13 décembre 2017, 21:28 - news
For all the fans
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